439 престъпления са регистрираните престъпления от служителите на пловдивската полиция от

...
439 престъпления са регистрираните престъпления от служителите на пловдивската полиция от
Коментари Харесай

Шефът на МВР Пловдив се отчете, ето какво са свършили подопечните му

439 закононарушения са записаните закононарушения от служителите на пловдивската полиция от началото на месец ноември до този миг. Това регистрира шефът на ОД Министерство на вътрешните работи - Пловдив Атанас Илков, съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg . 135 от тях са разкритите, настрана има и 58 разкрити закононарушения от минали интервали. 69 лица пък са привлечени като обвинени.

Така да вземем за пример служителите на 5 РУП са разкрили дръзновен обир, осъществен от 16-годишен на бензиностанция. След приложимост на мощ младежът отмъкнал 300 лв..  Задържан е и 21-годишен, още веднъж на територията на 5 Районно, който лишил със мощ дамската чанта на жена, описа Илков. 

Шефът на полицията регистрира положителни резултати и на редица акции за секване на закононарушения против интелектуална и индустриална благосъстоятелност. Разкрит е канал за контрабанда на артикули от Турция за страни от Европейски Съюз, открити са 560 продукта без право на владеене и търговия с тях, по случая е арестуван 41-годишен мъж, регистрира старши комисарят. Разкрити са и 28 000 сашета със стимулиращи хранителни добавки, импортирани от Турция и още веднъж предопределени за страни от Евросъюза. 

И още от по-интересните случаи на пловдивската полиция - на 29 ноември при профилирана интервенция на изхода на Пловдив е спрян " Опел ",  където са намерено 13 чувала нарязан тютюн, 35-годишният шофьор е арестуван.

В Асеновград пък чиновниците на полицията попаднали на същински фамилен наркобизнес – арестувани са майка, татко и наследник, създали лаборатория за развъждане на марихуана. Отново в Асеновград е арестуван автокрадец, отмъкнал " Мерцедес ", оказал опозиция, опитал да избяга, само че в последна сметка арестуван. 

Друг присъщ случай е от Старосел, където е арестуван 45-годишен мъж за нелегално владеене на културни полезности - 82 монети от разнообразни столетия.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР